Tarjoukset ja yhteistyökumppanit

Tarjoukset saat hyödynnettyä, kun kerrot osallistuvasi Filosofisen tiedekunnan promootioon, ellei toisin ohjeisteta.

Kenkäkauppa Red Shoe tarjoaa -10% alennusta promootiokengistä. Valikoimaan kuuluu promootioetiketin mukaisia juhlakenkiä: valkoisia (ts paperinvalkoisia), kiiltonahkakenkiä, malli on klassinen ja yksinkertainen, koron korkeus 3,5 cm tai 5.5 cm.

Ateljee Lyolene tarjoaa mestarityönä tehtyjä hattuja edulliseen hintaan 560€ sisältäen kaiken asiaan kuuluvan. Hinta on edullinen, kun hattu tulee suoraan valmistajalta ilman välitystä.

E. R. Wahlman tarjoaa promootioon osallistuville tohtorinhatun mittatilaustyönä 10 % alennuksella, hintaan 670 €. Hintaan sisältyy säilytyslaatikko. Lisäksi miekka tohtorinhattutilauksen yhteydessä 385 € + kaiverrus 15 €. Hattujen tilaukset ennen 31.1.2019. Päänmittaukseen voi tulla ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikoina.

Melanders Hattfabrik tarjoaa promovendeille tohtorinhatun hintaan 584 (alv 24 %, norm. 471,05 €, alv 0 %). Hatun hintaan sisältyy hatun ja lyyran lisäksi satiininen suojapussi, säilytyslaatikko sekä mittaus formaattorilla ja toimitus. Lisäksi tohtorinmiekka hintaan 333,00 € (alv 24 %, norm. 268,55 €, alv 0 %). Hintaan sisältyy miekan lisäksi suojapussi, kannatinlenkki, kaiverrus ja toimitus.

Hattuateljee Memmu Lankila. Filosofian tohtorinhatun hinta on 615€, sisältäen lyyran, säilytyslaatikon, nimikoinnin sekä arvonlisäveron 24%. Hattu on Suomessa tehty, ja mestarityönä. Ateljeen kautta voi myös tilata miekan nimikointeineen ja tunnuksineen hintaan 313€, sis ALV. Ateljee sijaitsee Helsingin keskustassa, Kansallisteatterin ja Rautatieaseman vieressä. Sinne on helppo tulla mistä päin tahansa.

Tillander tarjoaa maisteripromovendeille maisterinsormuksen (14 K kultaa) hintaan 395 € (norm. 495 €) ja tohtoripromovendeille tohtorinmiekan Helsingin yliopiston tunnuksella hintaan 435 € (norm. 545 €). Kaiverrukset sisältyvät hintoihin. Tilauksen voi tehdä A.Tillanderin liikkeessä osoitteessa Aleksanterinkatu 17. Sormusten ja miekkojen toimitusaika on noin kolme viikkoa.

Meslewi tarjoaa promootioon osallistuville juhlapuvut 20 % alennuksella koodilla PROMOALE. Pukujen lisäksi Meslewi tarjoaa meikki- ja kampauspalveluita.  

Boutique Francoise tarjoaa -10% alennuksen normaalihinnoistaan Filosofisen tiedekunnan promootioon osallistuville. Tarjoaa mustia mekkoja.

Suomen Pukuvuokraamo tarjoaa promovendeille –20 % iltapukujen ja frakkien vuokrahinnasta (tarjous ei koske myyntipukuja).

  • Frakkipaketti (valkoisella liivillä) 108 € (norm. 135 €)
  • Akateeminen frakkipaketti (valkoisella ja mustalla liivillä) 124 € (norm. 155 €)  
  • Lakeri- tai mattakengät 16 € (norm. 20 €)
  • Kengät akateemiseen pakettiin (matta- ja lakerikkengät) 24 € (norm. 30 €)

Frakkipalvelu NAM tarjoaa promovendeille frakkipaketin hintaan 150 €. Pakettiin sisältyy takki, housut, paita, musta ja valkoinen liivi, rusetti, valkoiset käsineet sekä matta- että lakerikengät.

Frankly My Dear tarjoaa promootion osallistujille -40 % kaikista vintagekoruista ja -asusteista.

Pesu-Heikki tarjoaa promootion juhlijoille -30 % juhlavaatteiden pesetyksistä (ks. hinnasto). Pesu-Heikki tarjoaa myös noutopalvelua, eli voitte tilata pyykkinoudon kotiovelta sovittuna aikana!

SOL Pesulapalvelut tarjoaa promovendeille -25 % pesulapalveluista.

Kämp Collection Hotels tarjoaa promootion juhlijoille 25 % alennuksen yöpymisistä Hotel Havenissa, Hotel Kämpissä ja GLO Hotel Artissa 23.-25.5. Alennus myönnetään päivän julkisesta joustavasta huonehinnasta saatavuuden mukaan. Kerro varaamisen yhteydessä alennuskoodi PROMOOTIO.

Lisäksi Facebookin Akateeminen juhlavaatekirppis ja Promootiot kierrättää -ryhmissä myydään, ostetaan, vaihdetaan ja lahjoitetaan promootiossa tarvittavaa tavaraa ja asusteita.

Muut pukuvuokraamot ja vaatetusliikkeet

Näiden pukuvuokraamoiden kanssa emme ole sopineet alennuksista tai tarjouksista, mutta niistä saa promootioon sopivaa vaatetusta. Kannattaa kuitenkin tutustua ensin pukeutumisohjeisiin, jotta tilaat varmasti promootion pukukoodiin sopivan asun.

Fleur d’Orange tarjoaa puhtaan valkoisia, pitkiä mekkoja. Jonkin verran myös mustia.

Lavem vuokraa frakkeja ja tarjoaa puhtaan valkoisia kotelomekkoja sekä boleroita.

Niinatar myy valkoisia mekkoja pikatoimituksella. Myös frakkeja.

Seremonia vuokraa frakkeja sekä valkoisia ja mustia naisten pitkiä mekkoja, boleroja ja jakkuja.