Promootion hinta

Promootio on juhlana ainutkertainen ja upeudessaan vertaansa vailla. Monipäiväinen tapahtuma saavutetun tutkinnon kunniaksi onkin hintansa arvoinen. Promootion hintaan sisältyy kaksi pöytiin tarjoiltua juhlaillallista, juhlatanssiaiset buffet-illallisineen, huviretki sekä muut kustannukset ja promootiomatrikkeli. Yliopisto tukee promootiota huomattavalla summalla, minkä lisäksi promootion tukijoiksi haetaan aktiivisesti myös yrityksiä ja yhteisöjä.

Promovendit osallistuvat promootioon pääsääntöisesti seuralaisen kanssa. Jos promovendi osallistuu promootiojuhlallisuuksiin seuralaisensa kanssa (avec), promootion osallistumismaksu on yhteensä 450 euroa. Mikäli molemmat promovoidaan, kumpikin maksavat yksittäisen promovoitavan maksun, joka on 300 euroa.

Promootioon voi osallistua myös ilman seuralaista (solo). Tällöin osallistumismaksu on 300 euroa.

Promovendin on myös mahdollista osallistua ainoastaan promootioaktiin ja aktiharjoitukseen, jolloin promootiomaksu on 100 euroa  yksin tai seuralaisen kanssa.

Promootioon voi osallistua myös poissaolevana (absens), jolloin promovendi saa nimensä ja tietonsa promootiomatrikkeliin sekä oikeuden käyttää arvonsa mukaisia akateemisia arvomerkkejä. Promootiomaksu poissaolevana osallistuvalta on 100 euroa.

Floran päivän lounas ei sisälly promootion hintaan, vaan se maksetaan erikseen. Muita kustannuksia tulee akateemisten arvomerkkien hankkimisesta sekä pukeutumisesta.

 

Solo osallistuminen                                                                           300€
Osallistuminen ei-promovoitavan seuralaisen kanssa   450€
Osallistuminen promovoitavan seuralaisen kanssa         300€ + 300€
Vain aktiin osallistuminen                                                              100€
Absens osallistuminen                                                                    100€